Turun Kehrä
Turun Kehrä
 

RAUNISTULANVÄGENS

30-40 m² HYRESLÄGENHETER

 

KOMPAKTA  HEM

As Oy Turun Kehrä, pääty

Bostads Ab Turun Kehrä är ett bostadsbolag med 45 lägenheter i fyra våningar. Lägenheterna är i storlek 30-40 m² och utrustade enligt moderna standarder. Samtliga lägenheter har luftkonditionering och laminatgolv, i badrummen finns golvvärme och utrymme för både tvättmaskin och torktumlare. Till kökets utrustning hör keramisk spis, diskmaskin, kylskåp och frys, samt utrymme för mikrovågsugn.

Lägenheterna i första plan har egna altaner och lägenheterna i översta våningen har balkonger med glas på delarna ovanför räcken. Bostädernas brandalarm är kopplade till elnätet. Huset har hiss. Husdjur är tillåtna.

I fastighetens första våning finns förrådsutrymmen, tekniska utrymmen och torkrum, där hyresgästerna har tillgång till både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det på gårdsområdet ett förråd med lås, och en lekpark för barn. Bolaget har sammanlagt 29 bilplatser, varav en är invalidplats. Alla parkeringsplatserna, förutom gästplatserna, är utrustade med värmeuttag. Skyddsrummen finns i det nära belägna Bostads Ab Turun Rukkis utrymmen. Rökning är endast tillåtet på skilt reserverade områden.

 

DET NYA, LIVSKRAFTIGA RAUNISTULA

Raunistula hör till en av de äldsta stadsdelarna i Åbo. Under gångna tider har området fått även ett tveksamt rykte, men under de senaste årtiondena har det gamla bostads- och fabriksområdet genomgått ett ansiktslyft med det nya boningsområdet som kombinerar gammalt och nytt i lekfulla färger. I dag är det hemtrevliga, bohema Raunistula populärt bland t.ex. konstnärer, studerande och unga familjer.

 

Raunistulavägen 13 B är beläget vid sidan om Åbo-Tammerfors järnväg. På andra sidan järnvägen öppnar sig utsikten mot Auraå och det historiska Korois korset. Koroinen är ett utmärkt område för utflykter och friluftsliv i naturen. Nära finns även salibandyarenan SB-Areena, Reebok CrossFit Turku och Liikuntakeskus Alfa.

 

Kulturupplevelser och danshobbyn kan man vara med om i den gamla Barker fastigheten av ”Turun vapaan taiteen näyttämö”, Barker- teatern.  Området väcks till liv i den årliga händelsen Raunistula stadsdelens egna temavecka.

Åbo Tammerforsvägens Prisma och Tammerforsvägens Apotek ins på 1,2 kilometers avstånd. Vid Kärsämäkivägen betjänar Lidl Kärsämäki dit det från Raunistulavägen är cirka en kilometer.

 

Från Raunistulavägen 13 är det ca.2,5 km till universitet, till Handelshögskolan och ÅUCS är det ca. 2 km. Bussturer till Åbo centrum går flera gånger om dagen.

 Karta 

As Oy Turun Kehrä, Koroistenniemi
As Oy Turun Kehrä
Koroistenniemi, Turku
 

UTHYRNING

Förfrågningar:

kiinteistot@veritas.fi

010 5501 905

Bottenplaner

Kontakt:

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande.

 

Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas

PB 133, 20101 Åbo

010 55 010

www.veritas.fi